Zoekmachine Marketing

Zelfs de beste websites zijn zinloos als ze niet gevonden worden door bezoekers. Het doel van onze zoekmachine marketing diensten is om uw website naar de top te brengen in de zoekmachines. Het resultaat is meer bezoekers op uw website die op zoek zijn naar uw dienst of product.

We maken met zoekmachine marketing onderscheid tussen zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarbij heeft SEA betrekking op de betaalde gesponsorde zoekresultaten en SEO op de gratis organische zoekresultaten.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw website beter worden ge´ndexeerd in de zoekmachines. Hierdoor zullen bezoekers die op zoek zijn naar uw diensten of producten eerder uw website vinden.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Naast de normale zoekresultaten is het ook mogelijk om te adverteren in de zoekmachine. Wij zullen verschillende advertenties aanmaken die worden aangeroepen in de zoekmachine als er gezocht wordt op onderwerpen die van toepassing zijn op uw diensten of producten.

De advertentie wordt alleen getoond als iemand zoekt op een onderwerp dat van toepassing is op uw diensten of producten. Hierdoor bereikt u dus een doelgroep die ge´nteresseerd is in de diensten of producten die u aanbiedt.

Een ander voordeel is dat alleen betaald hoeft te worden als iemand op de advertentie klikt en daadwerkelijk naar uw website gaat.

Voor meer informatie over onze zoekmachine marketing diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Zoekmachine marketing contact

Contact

Analyze Now

Postbus 3017
2220 CA Katwijk ZH

Tel: +31(0)717514516

Fax: +31(0)718900517

KVK: 27340182
BTW: NL184190745B01

Rabobank: 1119.88.438